Så fixar du snyggaste kafétoaletten
Konditori

Så fixar du snyggaste kafétoaletten

Om du har ett kafé eller konditori vill du att dina kunder ska trivas. Något som faktiskt många kunder tänker på är toaletten. En snygg och personlig toalett är något som dina besökare kommer att komma ihåg, berätta för andra om och gör att de faktiskt återkommer.

Snygg toalett

Hur ser då en snygg kafétoalett ut? Det viktigaste är naturligtvis att den är ren och fräsch. Du bör inreda din kafétoalett så att det är lätt att rengöra den. Visst kan vitkaklade toaletter upplevas tämligen kliniska och opersonliga, men de ser alltid hygieniska ut och är lättstädade. Sedan bör du satsa på detaljer. Det är ofta detaljerna som gör att en toalett blir något utöver det vanliga. Ett vackert och ovalt inbyggt handfat med tillhörande tvättställsblandare i svart eller guld är sådant som gör toaletten till något extra. Just handfat och blandare kan göra att hela badrummet ser annorlunda ut. Du hittar allt som du behöver för en riktigt snygg toalett och badrum hos https://rorfokus.se/ som har allt från blandare, duschset i mässing till LED-ljus för toaletten.

Personliga detaljer

Förutom ett riktigt snyggt handfat och tvättfatsblandare – attiraljer som alla kommer att använda – så kan du med fördel ha ljus och en stilren större grön bladväxt inne i på toaletten. Levande växter gör att det alltid känns mer exklusivt, förutom att de också förbättrar lukten. Köp en stor kruka i en färg som passar in i badrummet. Ställ krukan med bladväxten på ett litet charmigt bord eller direkt på golvet. Du kan också sätta upp en fin passande bild, som ett naturfoto från omgivningen. Köp inte en plansch som man kan se på vilket kafé som helst, utan använd ett foto eller en bild från staden eller landskapet. Rama in bilden. Så ser det riktigt snyggt och personligt ut. Med en trevlig toalett kommer dina kunder att trivas. För personer som använder ditt kafé som kontor är faktiskt toaletten och Wifi det mest avgörande för att du ska bli den stora favoriten.

Ställ också in ett par ljus inne på toaletten. De vackraste ljusen är ofta doftljus, men eftersom många är allergiska kan det vara klokt att du faktiskt bara satsar på snygga ljus utan doft. Du kan emellanåt tända ljusen, då ljus faktiskt kan få bort toalettodörer och snabbt gör luften mycket fräschare. Det är också mysigt med levande ljus när du har kvällsöppet eller kring jul.