Unna dig en delikatess efter besöket på Citadellkliniken
Konditori

Unna dig en delikatess efter besöket på Citadellkliniken

Då och då måste man ge sig själv en belöning. Ett sådant tillfälle kan vara när du har varit på besök hos Citadellkliniken och gått igenom en operation eller plågsam behandling. Med en liten belöning efteråt känns det lite bättre för en stund. Att ge sig själv små belöningar är ett sätt att uppmuntra sig själv att göra saker som inte alltid är så roliga.

Belöna dig själv efter klinikbesöket

Ska man vara fin så får man väl lida pin, eller? Det är många skönhetsbehandlingar som gör ganska ont, men de ger resultat! Hos Citadellkliniken kan man genomgå en hel del olika behandlingar, alltifrån bröstoperationer till behandlingar för huden. Några av behandlingarna görs utan bedövning, såsom microneedling, och kan därför vara ganska smärtsamma. Många behandlingar görs även med hjälp av nålstick, såsom botoxbehandlingar. Om du tillhör dem som inte gillar nålar och smärta och har gått igenom en sådan behandling eller kanske till och med en operation hos Citadellkliniken, kan du med all rätt unna dig en delikatess efteråt. Köp eller beställ den i förväg så att den står och väntar på dig i kylen direkt när du kommer hem.

Vi är barn på insidan

När man var liten hände det ofta att föräldrarna lockade med diverse belöningar för att få oss att göra tråkiga saker. Om vi till exempel städade vårt rum fick vi en belöning efteråt och efter att vi hade varit hos tandläkaren fick vi ett klistermärke och så vidare. Det är främst barn och djur vi ger små belöningar efter att de varit duktiga på ett eller annat sätt, men varför inte ge oss vuxna samma behandling? Faktum är att vuxna inte är så olika barn som vi kanske vill tro. Men belöningarna vi ger oss själva brukar istället yttra sig på ett mer dysfunktionellt sätt. Till exempel frossar vi i godis efter en lång arbetsdag eller dricker lite för mycket alkohol i slutet på veckan. Det handlar snarare om att ha en allt för tärande livsstil som kräver massor med belöningar för att man ska orka stå ut med sin tillvaro. Sunda och konstruktiva belöningar är dock det som gäller för att det ska ge en positiv effekt.