Vilken kafépersonlighet är du?
Konditori

Vilken kafépersonlighet är du?

Det finns kaféer och så finns det kaféer, de där med den rätta inredningen som ger den ultimata kafékänslan. Vilket kaféinredning passar dig?

Kafé

Det är underbart att gå till ett kafé, köpa något gott och lyxigt att dricka och en god bakelse, smörgås eller sallad. Idag är det vanligt att folk, särskilt studenter och egenföretagare, sitter och jobbar på kaféer, eller att folk stämmer arbetsmöten på ett kafé likaväl som på ett kontor. Men det är främst ett perfekt ställe att träffa vänner, eller att sitta själv med en god bok. Oavsett varför du går på kafé, så kan du själv inreda ditt hem på ett smakfullt, men ändå roligt sätt, med snygga inredningssaker från AccessoryShop, som har allt från vackra sjalar till skålar från Gripsholm.

Myskafé

Om du gillar mysiga kaféer, vill du ofta kunna sitta i sköna soffor och pösiga fåtöljer. Du går på kafé för att verkligen umgås med dina vänner. Du uppskattar också om både möbler och koppar är lite olika: helst ska allt andas en personlighet.

Arbetskafé

Om du däremot gillar att gå på kafé för att arbeta, vill du ha ordning och reda. Inredningen ska vara enhetlig och smakfull. Helst ska det finnas många mindre ord och många kontaktuttag. För dig är wifi viktigare än smaken på kaffet eller ditt te.